Om kjøp hos Trolltekst

Leveringsbetingelser

Når du bestiller ebøker hos Trolltekst kan du laste direkte ned fra butikken men du mottar også en epost med lenke for å laste ned boka (umiddelbart etter kjøp). For ebøker er altså leveringstiden minutter (eller mindre). For papirbøker er leveringstiden tre til seks dager.

Ny kjøper av E-bøker?

Dersom du aldri har kjøpt ebøker før anbefaler vi at du blir kunde hos ebok.no, som har en god app (nødvendig for lesning) og enkle forklaringer på hvordan du gjør det første gang. Våre bøker lastes da opp i deres app, altså din digitale bokhylle. Alle andre vanlige eboklesere fungerer selvfølgelig også men de kan være ulike og litt vanskeligere å forstå (i Itunes kan du f.eks. ikke stå i musikk-modus, men klikke deg over i "bøker" som står under "mer"). Vi leverer alle bøker i EPUB som er det vanlige formatet for ebøker.

For Kindle-brukere og andre med behov for ebok i andre formater enn EPUB anbefaler vi å bruke Calibre til å konvertere til andre formater, for eksempel Mobi. Programmet er gratis og enkelt i bruk. 

Betaling

Betaling hos Trolltekst skjer med bankkort, kredittkort eller Paypal-konto.

Alle kjøp hos Trolltekst vil bli bekreftet til din oppgitte mailadresse få minutter etter gjennomført kjøp. Malien gjelder også som kvittering. Trolltekst tar kun mot betaling via kort.

Er du bedriftskunde og ønsker å betale med faktura? Ta kontakt.

Frakt

Når du handler papirbøker hos Trolltekst sendes de med rimeligste fraktalternativ (B-post) og kommer rett i postkassen din. Du betaler for frakt basert på handlekurvens totalsum. Frakten beregnes som følger:

Totalsum under 250 kr: 30 kr i frakt
Totalsum mellom 250 og 400 kr: 63 kr i frakt
Totalsum over 400 kr: 80 kr i frakt

Frakt til resten av verden koster 90 kr uavhengig av ordresum. 

Vi tilbyr kun faktura som betalingsalternativ ved ordre over 1000 kr. Frakt vil da faktureres basert på våre reelle fraktkostnader, og du kan dermed se bort fra satsene over.

Angrerett

Etter norsk lov har du 14 dagers ubetinget angrerett fra dagen du mottar bestillingen din. Hvis du angrer på kjøpet må du pakke boken godt slik at den ikke blir skadet i posten, og sende den til:

Troll Tekst AS
Postboks 1100 Sentrum
0104 Oslo

Returfrakt dekkes av kunden. Angrerettsskjema må være utfylt og vedlagt bøkene når du sender dem tilbake. Det finner du her.

Personvern- og konfidensialitetspolicy

Trolltekst bruker din mailadresse til å sende ut nyhetsbrev, dersom du har godkjent det. Vår nyhetsbrevtjeneste har en svært enkel funksjon for utmelding. Vi kan i fremtiden også komme til å bruke ditt telefonnummer til å sende ut generell markedsføring og informasjon, men også da først etter godkjenning fra deg. Din bostedsadresse brukes kun for å sende fysiske bøker. Der hvor vår betalingsleverandør krever det, må vi også be om bostedsadresse ved kjøp av ebøker, men dette bruker vi ikke til noe som helst, og er informasjon vi gjerne skulle sluppet å kreve inn.

Trolltekst deler informasjon om våre kunder til tredjepart som i dag er betalingsleverandøren Paymill og nettbutikkleverandøren Shopify samt nyhetsbrevleverandøren Mailchimp. For informasjon om konfidensialtietspolitikken deres; se deres hjemmesider. Dersom det blir aktuelt å dele informasjon med andre tredjeparter enn de nevnte, vil du bli informert på forhånd slik at du eventuelt kan bli slettet fra vårt kunderegister før deling.

Dersom du ønsker at dine data hos oss blir slettet, kan du kontakte elin@orjas.no.

Annet

Trolltekst forholder seg ellers til norsk lov, herunder markedsføringsloven, forbrukerskjøpsloven, personvernloven og lov om opphavsrett.